Van "standaard" fotograaf naar een sterk & authentiek merk

Creëer focus en helderheid zodat jij jouw droomklanten aantrekt

Voel jij aan alles dat er meer te halen valt uit jouw fotografie bedrijf? Je wilt de leukste klanten, meer creativiteit en dicht bij jezelf blijven.

Dit traject is speciaal voor de ervaren fotograaf die ernaar verlangt om leukere klanten aan te trekken, hogere prijzen te kunnen vragen en 100% te staan achter dat wat zij doet. Ik help je te ondernemen vanuit dat wat jij belangrijk vindt en om jezelf zo te positioneren dat klanten naar jou toe komen om wie jij bent. 

Vraag aan

Vraag de brochure aan

Lees alles over de trajecten

In de brochure neem ik je mee in de inhoud van mijn traject, ik vertel wat meer over mezelf en je kan ontdekken of welk traject (basis of next level) bij jou past.

Bedankt voor het aanvragen van de brochure! Ik stuur je zo snel mogelijk een mailtje met de brochure. Wil direct al een gratis en vrijblijvende match call inplannen? Klik dan hier. 

Vraag de brochure aan

Alle info over het traject op een rijtje

In de brochure neem ik je mee in de inhoud van het traject “Het complete plaatje”, ik vertel wat meer over mezelf en je kan ontdekken of dit traject bij jou past.

Word dé fotograaf voor jouw droomklanten

In het traject “Van standaard fotograaf naar sterk en authentiek merk” begeleid ik je stap voor stap in het opbouwen van een merk dat helemaal bij jou en jouw droomklanten past. Ik ben niet alleen een business coach die je begeleid waar nodig is, als merkstrateeg speciaal voor lifestyle fotografen weet ik precies hoe jij je kan onderscheiden en jouw droomklanten kan raken.

Ik weet jou de juiste vragen te stellen om tot de kern te komen. Ik leer je hoe jij kan ondernemen vanuit jouw kernwaarden en hoe jij jezelf positioneert als dé fotograaf voor jouw droomklanten.

Door focus en helderheid te creëren, ga jij meer rust en vertrouwen ervaren als ondernemer zodat jij jouw droomklanten gaat aantrekken. Ik vind het belangrijk dat jij als professional de tarieven vraagt die jouw werk waard is, zodat jij ook kan verdienen wat jij wilt. Ook inspireer en motiveer ik je om creatief te zijn en jezelf te blijven ontwikkelen.

- Janneke van Studio Jantasie

"Nienke is echt zichzelf en niet zoals andere coaches die heel erg focussen op het succes en keiharde omzet. Ze maakt ondernemen plezierig!"

- Linda, Vlinder Liv Fotografie

"Ik ben erg blij dat ik dit traject gevolgd heb! Het heeft me enorm geholpen en vertrouwen gegeven."

- Debbie, In Your Light Fotografie

"Alles wat ik bij Nienke heb geleerd en ontdekt is een heel belangrijk onderdeel geworden van het fundament van mijn bedrijf."

Herken jij jezelf hierin?

Je doet nu eigenlijk van alles, maar je voelt dat je meer mag kiezen voor de leukste shoots en klanten waar jij zo blij van wordt, maar dit vind je eigenlijk best moeilijk. Toch heb je behoefte aan meer focus en helderheid.

Je vindt het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Je wilt niet doen wat iedereen doet, maar juist echt iets creëren dat helemaal bij jou past.   

Je bent klaar voor groei! Je bent inmiddels uit de beginfase en weet dat er meer te halen valt uit jouw fotografie bedrijf. Je wilt het professioneler aanpakken en jezelf zo positioneren dat klanten naar jou komen om JOU.

Je wilt niet meer de standaard woorden gebruiken, maar je echt onderscheiden met teksten die omschrijven wie jij bent en waar je voor staat. Het lukt zelf niet om de juiste woorden te vinden. 

Neem contact op

Herkenbaar? Dan is het traject "Van standaard fotograaf naar sterk en authentiek merk" precies wat jij nodig hebt. We gaan focus en helderheid creëeren en ik train je om te ondernemen vanuit jouw kernwaarden. 

Plan een kennismakingsgesprek in om te ontdekken of wij een goede match zijn en welk traject (basis of next level) het best bij jou past. 

- Janneke van Studio Jantasie

Ik kwam bij Nienke omdat ik mij als fotograaf wilde specialiseren. Daarnaast wou ik me als fotograaf onderscheiden en een uniek aanbod ontwikkelen. Nienke neemt uitgebreid de tijd voor je en op een vriendelijke manier geeft ze je telkens een zetje in de juiste richting. Door Nienke heb ik geleerd dat ik als fotograaf écht mag gaan voor mijn dromen en hoe je die dromen kunt bereiken. Ook heb ik geleerd hoe ik slimmer kan werken aan mijn bedrijf door middel van het werken met focuspunten en hoe ik mijn eigenheid kan laten zien op mijn website en social media. En dat je dicht bij jezelf mag blijven!

"Samenwerken met Nienke is heel fijn omdat ze echt naar jou kijkt als persoon en bedrijf."

- Linda Richtersz, Vlinder Liv Fotografie

Ik ben erg blij dat ik een 1 op 1 traject bij Nienke heb gevolgd. Het heeft me enorm geholpen en vertrouwen gegeven om mezelf beter te presenteren. Ik heb nu heel veel gereedschap gekregen waarmee ik door kan bouwen en dat is zo waardevol voor mij. Ik heb weer vertrouwen en zie waar ik invloed heb.

"Ik voelde me eerst machteloos, maar weet nu hoe ik mijn droomklanten kan aantrekken."

- Debbie, In Your Light Fotografie

Door haar vragen en de uitgebreide sessies heeft ze mij echt uitgedaagd om na te denken over waar ik voor sta met mijn bedrijf, welke kernwaarden er nu echt bij mij persoonlijk passen en hoe ik daarmee verder kan gaan.

Alles wat ik bij Nienke heb geleerd en ontdekt is een heel belangrijk onderdeel geworden van het fundament van mijn bedrijf waarnaar ik steeds weer terug kan gaan en vanuit daaruit weer verder kan groeien. Bedankt voor je openheid en interesse Nienke!!

"Ik ben zó blij dat ik in het 1 op 1 traject bij Nienke ben gestapt!"

- Kirsten Mulder Fotografie

Al heel lang liep ik met een business idee rond waar ik graag een aanbod van wilde gaan maken. Mijn Zwangerschapsreis. Ik merkte gaandeweg dat ik het best lastig vond om van het idee een aanbod te gaan maken. Toen ik mijn idee met Nienke deelde was ze super enthousiast en kwam ze meteen met allerlei ideeën om het aanbod vorm te geven.

Het is fijn om bij het opzetten van je aanbod hulp te krijgen van iemand zoals Nienke die precies eruit kan halen wat ik belangrijk vind én van alle onderdelen en wensen samen mooi één geheel kan maken. 

"Nienke begrijpt wat ik bedoel en hoe ik dit het beste kan overbrengen aan mijn klant"

Een sterk en authentiek merk: Hiermee ga jij je onderscheiden, vertrouwen opbouwen en groeien met jouw bedrijf. Door authentiek te zijn blijf je trouw aan jezelf, val je op in de markt en krijg je een echte connectie met (terugkerende) klanten.

Focus en helderheid: Je hebt niet langer het gevoel dat je "maar wat doet." Je hebt duidelijkheid en richting gevonden in jouw bedrijf. Ook weet je waar je op moet focussen om stappen te blijven zetten richting jouw droombedrijf.

Droomklanten aantrekken:
Je weet nu precies hoe je jouw droomklanten kunt raken met de juiste woorden en uitstraling, waardoor je connectie met hen opbouwt.

 Authenticiteit en zelfvertrouwen:
Je hebt een sterk en authentiek merk waarmee je jezelf onderscheidt in de markt, en je weet hoe jij kan ondernemen vanuit jouw kernwaarden.

Passie, creativiteit, plezier en vrijheid: Je hebt ontdekt waar je hart echt ligt en waar je voor staat. Dit zorgt ervoor dat jij met passie, creativiteit en plezier aan je onderneming kan werken en de vrijheid van ondernemerschap ervaart.

 Bij het halfjaar traject:
 Een unieke positionering: Door je aanbod af te stemmen op je branding strategie, heb je iets speciaals gecreëerd dat aansluit op de behoeften en wensen van je droomklanten. Hiermee onderscheid je jezelf op een manier die niemand anders doet. Je kan hier helemaal jouw creativiteit in kwijt en de tarieven rekenen die jouw werk ook écht waard is. 

Wat levert dit traject jou op?

De investering

Kwartaal traject

Duur: 3 maanden 

2 vervolgsessies

Kick-off sessie

Onbeperkt advies gedurende het traject via WhatsApp en mail

Masterclass focuspunten

€900,-

exclusief btw

Basis

of 3 maandelijkse termijnen van €300,-

Droom jij ervan om fulltime fotograaf te worden? Je bent jouw passie voor fotografie gaan volgen en voelt dat dit hét moment is om er meer uit te halen. Tijdens het kwartaal traject leggen we een sterke fundering waar je zelf op door kan bouwen. Ik train je om te ondernemen vanuit jouw kernwaarden zodat jij vol trots en zelfvertrouwen de juiste klanten aantrekt en de tarieven durft te vragen dat jouw werk waard is. 

Halfjaar traject

Duur: 6 maanden 

6 vervolgsessies

Kick-off sessie

Live dag

Masterclass focuspunten

€1600,-

exclusief btw

Next level

of 6 maandelijkse termijnen van €270,-

Wil jij een megagroei doormaken als ondernemer en persoon? Je wilt je onderscheiden en jezelf zo positioneren dat jij dé fotograaf bent voor jouw droomklanten. Ik help je te ontdekken wie jij bent en waar je voor staat, ik laat je zien hoe jij slimmer kan werken aan jouw bedrijf en hoe jij jouw eigenheid laat zien. In dit traject is er ruimte om een uniek aanbod te creëren dat aansluit op jouw krachten en doelgroep. 

Onbeperkt advies gedurende het traject via WhatsApp en mail

Extra sessies zijn bij te boeken voor €150,- excl. btw per sessie

Ben je enthousiast?

Ben jij klaar voor groei en een ijzersterke authentieke positionering? Vul onderstaand formulier in om contact met mij op te nemen.

Verstuur

Bedankt voor je bericht, ik neem snel contact met je op!

Liefs,
Nienke

Ben je enthousiast?

Ben jij klaar voor groei en een ijzersterke authentieke positionering? Vul onderstaand formulier in om contact met mij op te nemen.