1 op 1 branding strategiesessie

Sparren met een creatieve en ervaren professional 

In een sessie van 1,5 uur gaan we tot de kern komen van jouw onderneming. Wat is voor jou het allerbelangrijkste, wie zijn de mensen die jij wilt bereiken en hoe doe je dat? Ik help je om de juiste woorden te vinden en ik ga je kansen laten zien die je zelf wellicht niet ziet.

We gaan aan de slag met jouw merkverhaal, droomklanten en hoe je die kan bereiken. Aan het eind van de sessie weet je precies waar jij op moet focussen en zit je weer vol goede energie en inspiratie!

Dat wil ik!

- Gwenda van den Berg Fotografie

Nienke neemt echt de tijd voor je, weet waar ze over praat, en ze denkt echt mee.

- Kirsten  Mulder  Fotografie

Ik ben heel blij dat ik de sessie geboekt heb en dat ik nu weer vooruit kan.

- Lisa Ronde Fotografie

Na de sessie met Nienke, had ik nieuwe energie en zin om weer verder, vol vertrouwen, aan de slag te gaan.

- Iris, Oog in Oog Fotografie

Mijn bedrijf en waar ik voor sta kwamen weer helemaal tot leven en dat gaf me echt weer nieuwe energie en inspiratie.

Is deze sessie wat voor jou?

Je bent opzoek naar iemand om mee te sparren en die het beste uit jezelf omhoog haalt.De branding strategiesessie is ideaal voor fotografen die meer uit hun branding willen halen of die wel een boost aan inzichten en inspiratie kunnen gebruiken. Je bent de focus kwijt of weet even niet meer welke stappen je moet zetten. Je wilt moeiteloos laten zien hoe waardevol jouw werk als fotograaf is en connectie maken met je doelgroep zodat ze staan te springen om met jou aan de slag te gaan!

Je bent opzoek naar nieuwe inzichten en inspiratie, zodat je weer vol enthousiasme door kan groeien met jouw onderneming.


Je wilt weten wat jou authentiek maakt, wat jou onderscheidt van andere fotografen, en hoe je dit kan inzetten voor jouw branding.

Je wilt vol trots en zelfvertrouwen kunnen vertellen wie jij bent, wat je doet en waarom dat zo fantastisch is.

Je wilt een business hebben die opvalt in de markt en precies uitstraalt wat jij wil uitstralen, en dus ook de aandacht trekt van jouw droomklanten.

Je vindt het moeilijk om de juiste woorden te vinden om jouw doelgroep aan te spreken.

Het is belangrijk dat je een duidelijk verhaal communiceert. Wie ben je, wat doe je en waar sta jij voor? Met dit verhaal ga jij indruk maken op jouw droomklanten!

merkverhaal

Wie zijn nou eigenlijk die droomklanten van jou? Voor wie werk jij het allerliefst en waarom zijn zij bij jou aan het juiste adres?

droomklanten

Hoe ga je die droomklanten bereiken? Hoe gaan ze een connectie voelen met jouw brand? Samen gaan we brainstormen over concepten die jouw brand gaan versterken. 

connectie

1

2

3

Hoe gaat het in zijn werk?

Ben je enthousiast? Super! Voordat we de sessie inplannen hebben we eerst een match call. Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar beter leren kennen en zien of we een goede match zijn. Voelt dat helemaal goed, dan maken we een afspraak voor de sessie!

Voor de sessie hoef jij niets voor te bereiden. Wees vooral lekker jezelf! De sessie is opgedeeld in de 3 stappen die je hieronder ziet. Ik stel je vragen en maak ook aantekeningen. Zo kan jij je volledig focussen op het beantwoorden van de vragen. Na de sessie maak ik een overzichtelijke samenvatting die je altijd nog terug kan lezen en verder kan uitwerken. 


Na deze sessie...

heb je weer nieuwe inzichten, energie, inspiratie en motivatie om door te bouwen aan jouw brand en jouw onderneming. Je voelt de passie stromen!


"Where focus goes, energy flows"

kan jij vol trots en zelfvertrouwen jouw verhaal delen. Je weet waar jouw hart echt ligt, waar jij voor staat en wat jou authentiek maakt.

heb je een duidelijke branding strategie, zodat jij door kan bouwen aan een ijzersterk en waardevol brand dat gaat opvallen in de markt. 

weet jij waar je op moet focussen om jouw droomklanten aan te trekken.

zit je vol goede en leuke ideeën om jouw brand te versterken. 

Deze fotografen gingen je voor:

"Je personal brand, één van de belangrijkste dingen van je onderneming. En wat is het fijn om daar met Nienke over te sparren. Ondanks dat ik mijn verhaal al heel helder had, zorgde Nienke ervoor dat ik het met nog meer vertrouwen kan delen. Ook liet ze me inzien, dat dingen die voor mij heel normaal zijn, toch een hele goede toevoeging kunnen zijn voor mijn brand en ze eigenlijk helemaal niet zo normaal zijn. Na de sessie met Nienke, had ik nieuwe energie en zin om weer verder, vol vertrouwen, aan de slag te gaan. "

Lisa  Ronde  Fotografie

"Samen met Nienke heb ik een sessie gedaan om tot de kern van mijn bedrijf te komen. Ze stelde hele goede vragen waar ik soms echt even over na moest denken, wat natuurlijk ook juist goed is. Hierdoor heb ik nieuwe inzichten gekregen en zit ik vol enthousiasme om mijn bedrijf verder te blijven ontwikkelen. We hebben mijn droomklant en doelgroep uitgewerkt, waardoor ik nu aan de slag kan gaan om deze te kunnen bereiken en door ook te gaan kijken waar ik zelf het meest gelukkig van wordt."

Milou,  Puuur  Moment

"Nienke kon heel goed de kern uit mijn verhaal halen. Ze wist met de juiste woorden te omschrijven wat ik bedoelde. Ik heb het gevoel dat ik nu veel beter weet wie mijn droomklanten zijn en hoe ik ze kan aanspreken. Ik weet nu waar ik me op wil richten en kan dat ook goed onder woorden brengen. Ik ben heel blij dat ik de sessie geboekt heb en dat ik nu weer vooruit kan. Dank je wel, Nienke!"

Kirsten  Mulder  Fotografie

"Wat een super waardevolle sessie heb ik gedaan bij Nienke. Door de juiste vraagstelling kom je stapje voor stapje steeds meer bij de essentie. Ik ben er door deze sessie achter gekomen wat ik zelf belangrijk vind, wat ik wil dat mijn klanten ervaren en wat mij anders maakt dan elke andere fotograaf. Sommige dingen die ik wel voelde, stonden nooit op papier. Tijdens deze sessie heeft Nienke me geholpen de woorden te vinden van alle dingen die ik belangrijk vind en sta ik nog meer achter mijn bedrijf!"

Nienke  Kruijt,
Unienk  Fotografie

© Anja den Hertog

"Ik vond de sessie erg fijn, de tijd vloog echt voorbij. Nienke neemt echt de tijd voor je. Heel fijn dat ze alles voor je noteert en daarna naar je mailt. Nienke weet waar ze over praat, en ze denkt echt mee. Kortom het was heel leerzaam en ik heb gelijk zin om aan de slag te gaan met mijn inzichten. Dank je, Nienke!"

Gwenda van den Berg Fotografie

De investering

1 op 1 branding strategiesessie

In een losse sessie van 1,5 uur komen we tot de kern van jouw brand. Na de sessie zit je bomvol ideeën, nieuwe inzichten en enthousiasme om door te groeien met jouw branding en onderneming!

Sessie van 1,5 uur

€279,- EX Btw

Online of offline op een fijne locatie (bijv. aan het strand) 

Achteraf een door mij geschreven samenvatting van de sessie + extra tips en opdrachten

Plan een gratis en vrijblijvende match call in