Heeii, ik ben Nienke!

Branding expert met een grote passie voor fotografie. Enthousiaste introvert. Creatieve en ambitieuze problem solver. Open en eerlijk. Droomt groots. En echt een buitenmens.

Dit ben ik in een paar woorden! Ik vertel je graag meer over mijzelf en mijn ondernemersavontuur. Lees snel verder!

Fotografen helpen met het bereiken van hun droomklanten en om te ondernemen vanuit passie, creativiteit en plezier.

mijn missie

Mijn ondernemersavontuur startte in 2017. Direct na het afronden van mijn opleiding tot grafisch ontwerper schreef ik mij in bij de kvk. Het plan was om de eerste jaren alleen grafisch ontwerpklussen te doen en mij met de tijd door te ontwikkelen als fotograaf. Van kinds af aan ben ik al bezig met fotograferen en het leek mij ontzettend gaaf om dat te combineren met het ontwerpen.

De eerste jaren deed ik maar wat. Ik was niet echt aan het ondernemen en had geluk met alle opdrachten die op mij afkwamen. Ik maakte logo’s, huisstijlen, magazines, brochures enzovoort. De meeste opdrachten vond ik fantastisch om te doen maar ik werd totaal niet gelukkig van de klanten die ik had. Ik had ook totaal geen plan voor waar ik naartoe werkte.

Vanaf begin 2019 ben ik fulltime ondernemer. Ik durfde mijn bijbanen op te zeggen omdat ik een aantal vaste opdrachtgevers had, maar in die zomer kwam ik ineens zonder werk te zitten. Ik wist op dat moment dat het tijd was voor verandering. Ook was ik toen nog heel erg zoekende hoe ik (familie en newborn lifestyle) fotografie kon combineren met branding. Ik ging groots investeren om mij te ontwikkelen als ondernemer en ontdekte waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Met de tijd kwam ik erachter dat ik het strategische deel achter branding veel interessanter vond dan alleen het visueel ontwerpen van een brand.

Begin 2020 koos ik ervoor om mijn passie voor branding en fotografie te combineren, door fotografen te helpen met het opbouwen van een sterk en authentiek brand. De beste keuze ooit!

"De vrijheid hebben om te gaan en staan waar je wilt. Je passie laten uitgroeien tot iets waarmee je jouw droomleven kan creëren, maar ondertussen ook andere mensen gelukkig kan maken." 

Dat is wat ik zo mooi vind aan het ondernemerschap, maar dit was nog niet zo toen ik startte met mijn onderneming. 

Ik word extreem gelukkig van…

Lekker eten en drinken
Een mooie zonsondergang
Een goede cappuccino
Lekker buiten zijn in de natuur
Stijlvolle luxe boutique hotels
Kanovaren in het veld

Documentairefotografie

Soort fotografie:

Blauw

Kleur:

Mijn favoriete...

Pizza

Eten:

Op, in of rond het water

PLEK OM TE ZIJN:

Noorwegen of Italië (ik kan niet kiezen)

VAKANTIELAND:

Modern Family 

serie: