Powerful design

Brochures, gidsen en e-books die indruk maken

Stop met jouw kostbare tijd te steken in het maken van een brochure, gids of e-book waarbij je telkens net die wauw factor mist! Het is een vak apart om met de juiste opbouw en vormgeving jouw (potentiële) klanten aan te spreken, dus aarzel niet om hier hulp bij te vragen want de resultaten zijn het helemaal waard!

Help me out!

- Raisa Zwart

"Samenwerken met Nienke had ik veel eerder moeten doen." 

Komt dit je bekend voor?

Je mist de wauw factor wanneer je zelf aan de slag gaat met de vormgeving

Je vindt het moeilijk om te bedenken wat de inhoud en indeling moet zijn 

Je wilt meer tijd overhouden om te doen wat je het allerliefst doet

Jouw brochure/ gids/ e-book is te uitgebreid en onoverzichtelijk

Je hebt geen idee wat de juiste balans is voor teksten, foto’s, quotes, icoontjes etc.

Je hebt goede en leuke ideeën maar het kost te veel tijd en energie om alles zelf te uit te voeren

Branding expert met een grote passie voor fotografie

In 2017 startte ik mijn onderneming als freelance grafisch ontwerper. Ik maakte logo’s, huisstijlen, magazines, brochures enzovoort. Daarnaast ontwikkelde ik me als lifestyle fotograaf.

Begin 2020 koos ik ervoor om mijn passie voor branding en fotografie te combineren, door fotografen te helpen met het opbouwen van een sterk en authentiek brand. 

Powerful design
Dit design aanbod is speciaal voor creatieve ondernemers die al een sterk brand hebben staan. Ik kan jou helpen met het creëren, vormgeven en/ of laten drukken van brochures, gidsen en e-books. Samen bekijken we waar jij wel of geen hulp bij kan gebruiken. De vormgeving en het drukwerk kan je zelfs volledig uitbesteden aan mij. 

Heeii, ik ben Nienke!

Je staat er niet meer alleen voor! Samen gaan we jouw ideeën omvormen naar een prachtig project. Ik help je met een strategische aanpak en fantastisch resultaat.

Creëren

Vormgeving

Drukwerk

Met de jaren ervaring die ik heb als designer, weet ik jouw huisstijl snel om te zetten naar een prachtig design dat fijn leesbaar is en indruk maakt op jouw droomklanten.

Weet zeker dat alles op papier er ook fantastisch uitziet. Ik maak de bestanden drukklaar en adviseer je om de beste keuzes te maken voor papiersoorten en afwerkingen. 

Waar kan ik jou mee helpen?

- Linda Richtersz

"Na een eerdere samenwerking met Nienke voor visitekaartjes en flyers gingen we nu ook aan de slag met e-books waarin ik mijn klanten meeneem in de voorbereiding voor een shoot. 

Samenwerken met Nienke is heel erg prettig! Er is een fijne overleg cultuur en ik krijg altijd snel antwoord. Ook is het fijn dat er iemand meedenkt, goede ideeën heeft en dat je samen echt tot een product komt. Het geeft mij rust dat ik een vast en betrouwbaar persoon heb met wie ik in de toekomst kan blijven samenwerken."

creëren en vormgeving e-books

- Raisa Zwart

"Samenwerken met Nienke had ik veel eerder moeten doen. Ik ben geen vormgever en hoewel ik best weet hoe Indesign werkt en simpele dingen kan maken kost het me ontzettend veel tijd. Daarnaast zijn de ontwerpen die Nienke maakt natuurlijk veel mooier. Prachtig zelfs. Ze weet telkens precies mijn ideeën te vertalen naar een ontwerp en werkt heel zelfstandig, wat ik enorm fijn vindt. Ze denkt goed mee en levert mooi werk af. Ik ben super blij met onze samenwerking!"

Vormgeving werkboeken en e-books, drukwerk advies

Vertel over jouw ideeën!

Loop jij al een tijdje rond met een idee voor een tof project maar heb je zelf geen idee waar je moet beginnen? Mis jij de wauw factor bij jouw brochures, e-books of gidsen? Laten we een keer kennismaken!

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Verstuur

Vertel me over jouw idee!

Bedankt voor je bericht, ik neem snel contact met je op!

Liefs,
Nienke