Powerful design

Brochures, e-books en werkboeken die indruk maken

Stop met jouw kostbare tijd te steken in het maken van een brochure, gids of e-book waarbij je telkens net die wauw factor mist! Het is een vak apart om met de juiste opbouw en vormgeving jouw (potentiële) klanten aan te spreken. Als ervaren grafisch vormgever weet ik hoe ik een design maak die past bij jou en waarmee je jouw droomklanten echt aanspreekt. 

Bekijk de pakketten of laat een offerte maken

- Raisa Zwart

"Samenwerken met Nienke had ik veel eerder moeten doen." 

- Linda Richtersz, Vlinder Liv Fotografie

"Het geeft mij rust dat ik een vast en betrouwbaar persoon heb met wie ik in de toekomst kan blijven samenwerken."

- Kirsten Mulder Fotografie

"Het is meteen helder wat mijn aanbod inhoudt, is makkelijk om te begrijpen én mooi om te zien."

- Linda Richtersz, Vlinder Liv Fotografie

 "Ik geniet er zo van dat ik met een muisklik de prachtige brochures kan versturen! Wat een heerlijkheid."

Herkenbaar?

Je vindt het moeilijk om te bedenken wat de inhoud en indeling moet zijn.

Je hebt het ontzettend druk waardoor het maken van je brochures er telkens bij in schiet.

Je hebt geen idee wat de juiste balans is voor teksten, foto’s, quotes, icoontjes etc.

Je hebt goede en leuke ideeën maar het kost te veel tijd en energie om alles zelf uit te voeren.

Je mist de wauw factor wanneer je zelf aan de slag gaat met de vormgeving of je wilt gewoon prachtige resultaten waarin jouw boodschap of foto's het best tot zijn recht komen.

Waarom uitbesteden?

Als creatieve ondernemer begrijp ik heel goed dat je het leuk vindt om je eigen documenten vorm te geven. Lekker in Canva aan de slag gaan of misschien ben je zelf wel handig met InDesign. Maar toch is het beter om dit uit te besteden.

Design is meer dan teksten en foto's met een handige tool bij elkaar zetten. Een designer heeft oog voor verhoudingen, kleuren en visuele elementen en weet daardoor precies hoe jouw foto's en boodschap het best tot zijn recht komen

Het klinkt fijn dat je altijd je brochure kan blijven aanpassen als je deze zelf maakt, maar dit betekent ook dat je er veel meer tijd in steekt dan nodig is. Tijd die je ook kan steken in het doen van shoots en werven van nieuwe klanten. Het uitbesteden van je brochures zorgt er dus voor dat je tijd bespaart en meer rust ervaart.

Daarnaast geeft een aantrekkelijke en professionele uitstraling jouw aanbod meer waarde. Gooi gerust je tarieven iets omhoog om de investering snel weer terug te verdienen!

Je hebt aan mij een fijne en ervaren samenwerkingspartner die heel flexibel is en snel mooi werk levert.

Je staat er niet meer alleen voor! Samen gaan we jouw ideeën omvormen naar een prachtig project. Ik help je met een strategische aanpak en fantastisch resultaat.

Creëren

Vormgeving

Drukwerk

Met de jaren ervaring die ik heb als designer, weet ik jouw huisstijl snel om te zetten naar een prachtig design dat fijn leesbaar is en indruk maakt op jouw droomklanten.

Weet zeker dat alles op papier er ook fantastisch uitziet. Ik maak de bestanden drukklaar en adviseer je om de beste keuzes te maken voor papiersoorten en afwerkingen. 

Waar kan ik jou mee helpen?

Bekijk de pakketten of laat een offerte maken

Tik op de pijltjes om mijn werk te bekijken

Portfolio

Pakketten

Fotoshoot brochure

Raak jouw droomklanten met een uitstraling die past bij jou en jouw foto’s het podium geeft dat jouw werk verdient.

€350,-

Exclusief btw

Bruidsfotografie brochure

Neem bruidsparen mee in jouw werk als fotograaf zodat zij je boeken omdat ze super enthousiast over je zijn en goed matchen.

€450,-

Exclusief btw

Overig design werk

Heb je andere bestanden die vormgegeven moet worden, zoals een client closet brochure, shoot voorbereidingen, flyers, folders, magazine enzovoort, neem dan ook contact met mij op.

Prijs op aanvraag

Meerdere brochures?

Krijg €100,- korting op iedere brochure die in dezelfde stijl vormgegeven moet worden.

€100,- korting

per extra brochure

Als grafisch vormgever neem ik de vormgeving uit handen. Ook help ik je aan de juiste opbouw, zodat het voor (potentiële) klanten fijn is door te lezen, en ik geef drukwerkadvies wanneer je daar behoefte aan hebt.


Op ieder pakket van toepassing is:
  • Prachtige en professionele vormgeving
  • Vormgegeven in jouw huisstijl
  • Afgeleverd als pdf-bestand
  • Inclusief drukwerkadvies (en eventueel afleveren van drukbestanden)
  • Exclusief teksten (heb je moeite met het schrijven van teksten en wil je dit ook uitbesteden, neem dan contact op voor meer info)

Jouw input:
  • Vragenlijst beantwoorden 
  • Teksten, huisstijl en foto’s aanleveren 
  • Feedback geven

Neem contact op om een offerte te laten maken

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek

- Linda Richtersz

"Na een eerdere samenwerking met Nienke voor visitekaartjes en flyers gingen we nu ook aan de slag met e-books waarin ik mijn klanten meeneem in de voorbereiding voor een shoot. 

Samenwerken met Nienke is heel erg prettig! Er is een fijne overleg cultuur en ik krijg altijd snel antwoord. Ook is het fijn dat er iemand meedenkt, goede ideeën heeft en dat je samen echt tot een product komt. Het geeft mij rust dat ik een vast en betrouwbaar persoon heb met wie ik in de toekomst kan blijven samenwerken."

Vlinder liv fotografie over onze samenwerking

- Bo Jessen

“Al snel kwam ik erachter dat hulp van een professional heel erg welkom zou zijn met betrekking tot het maken van mijn brochures. Ik ben met Nienke aan de slag gegaan voor mijn zwangerschaps- en newborn brochure. Dit is echt een pareltje geworden! Ontzettend trots om deze nu te mogen versturen naar de liefdevolle koppels die in verwachting zijn! Heel erg bedankt voor deze fijne samenwerking Nienke!”

Jessen fotografie over onze samenwerking

- Raisa Zwart

"Samenwerken met Nienke had ik veel eerder moeten doen. Ik ben geen vormgever en hoewel ik best weet hoe Indesign werkt en simpele dingen kan maken kost het me ontzettend veel tijd. Daarnaast zijn de ontwerpen die Nienke maakt natuurlijk veel mooier. Prachtig zelfs. Ze weet telkens precies mijn ideeën te vertalen naar een ontwerp en werkt heel zelfstandig, wat ik enorm fijn vindt. Ze denkt goed mee en levert mooi werk af. Ik ben super blij met onze samenwerking!"

Raisa zwart over onze samenwerking

Veelgestelde vragen

Ik maak de vormgeving in Adobe InDesign. Het eindresultaat wordt afgeleverd als pdf-bestand.

Nee, maar voor aanpassingen kan je altijd bij mij terecht. De werkbestanden hou ik in eigen beheer om de kwaliteit te kunnen waarborgen, eigenlijk net zoals je als fotograaf geen RAW's meegeeft. Een kleine tekstwijziging (zoals prijzen of stukje tekst wijzigen) is voor mij zo snel gedaan dat het gewoon onder mijn service valt. Dan weten we ook zeker dat alles goed gaat en de bestanden tiptop in orde blijven. Mocht er dus eens iets zijn, neem dan gerust even contact op.

Dat verschilt per project. Van tevoren ontvang je altijd een projecttijdlijn waarop goed te zien is wanneer je wat kan verwachten. Geef jij sneller feedback, dan komen we ook sneller tot het einderesultaat. Heb je een krappe deadline? Vraag dan even wat mogelijk is. Ik ben over het algemeen heel flexibel!

Jazeker. Voor designwerkzaamheden betaal je altijd in 2 termijnen. Ik werk met een aanbetaling van 50%. Het resterende bedrag komt voor het opleveren van de definitieve bestanden.

Deel jouw ideeën!

Ben je er klaar voor om met mij als professional aan de slag te gaan of heb je vragen? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om vragen te beantwoorden of een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Verstuur

Deel jouw ideeën!

Ben je er klaar voor om met mij als professional aan de slag te gaan of heb je vragen? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op om vragen te beantwoorden of een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Bedankt voor je bericht, ik neem snel contact met je op!

Liefs,
Nienke